Coach Ruimte 
Vul een subtitel in

Coach ruimte Breda

TalentHouse Breda biedt representatieve en inspirerende coachruimte aan. De verschillende ruimtes zijn ideaal voor coaching, voor assessments, loopbaancoaching en werksessies 1-op-1 of voor teambijeenkomsten en vergaderingen. De ruimtes zijn allemaal met zorg ingericht en voorzien van alle gemakken. Er is altijd iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden of je te ondersteunen in je projecten desgewenst.

Het gebruik van koffie en thee is onbeperkt. Daarnaast kun je vrij gebruik maken van het draadloos netwerk en de flip-over.

De kamers kan je eenmalig huren, of via een strippenkaart. Ideaal voor langere periodes waarin je meerdere sessies hebt. Met een strippenkaart ben je voordeliger uit.

Heb je interesse ? Neem dan contact op met ons


Wereld kamer
Wereld kamer
Wereld kamer
Wereld kamer

Deze ruimte is ingericht met 2 fauteuils en kleine bijzettafel en een grote tafel met 3 stoelen.

Parijs kamer
Parijs kamer
Parijs kamer
Parijs kamer

Deze kamer is ingericht met een mooie grote vergadertafel  voor 6 personen met daarom heen stoelen, een flip-over en een beeldscherm.  

Afrika kamer
Afrika kamer
Afrika kamer
Afrika kamer

Deze zonnige, knusse kamer heeft een stijlvolle tafel met stoelen en een flip-over.


Talent Center Ruimte

Prachtige sfeervolle multifunctionele ruimte waar je kunt coachen 1 op 1, of juist met meerderen kunt vergaderen of overleggen. Deze kamer is ingericht met een lange koffie tafel met 10 stoelen, 2 fauteuils , 2 bureau's en een hoge tafel met 3 krukken. 

Heb je interesse in onze coachruimtes in Breda? Neem dan contact op met ons.

Heb je interesse in één van onze andere ruimtes? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen.